Tjänster

Vi är mer än bara en byggfirma. Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder en mer heltäckande tjänst som innebär effektivare jobb där så få mellanhänder som möjligt är involverade.

Detta leder även till att resultatet blir bättre och att du som kund slipper vara så engagerad i projektet. Det tar tid och kraft att försöka organisera olika företag och få dessa att samspela; ledtiden mellan varje moment kan dra ut rejält på tiden. Därför är det att föredra att låta en och samma byggföretag hålla i trådarna och vi ser gärna att du väljer oss.

Utöver att anlita oss som en byggfirma - för att renovera, bygga nytt, utföra en tillbyggnad eller exempelvis bygga ett Attefallshus - så kan vi även erbjuda dig hjälp med badrumsrenovering, takläggning och mycket mer.

Rådet är att du kontaktar oss oavsett vad du behöver hjälp med. Det finns en väldigt stor chans att vi kan hjälpa dig med ditt planerade projekt. Vi är en byggfirma i Umeå med flera strängar på vår lyra. Kontakta oss idag så bestämmer vi tid för ett möte!

byggföretag umeå

Det mesta inom bygg till ett bra pris