Tjänster

Vi är mer än bara en byggfirma. Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder en mer heltäckande tjänst som innebär effektivare jobb där så få mellanhänder som möjligt är involverade.

Detta leder även till att resultatet blir bättre och att du som kund slipper vara så engagerad i projektet. Det tar tid och kraft att försöka organisera olika företag och få dessa att samspela; ledtiden mellan varje moment kan dra ut rejält på tiden. Därför är det att föredra att låta en och samma byggföretag hålla i trådarna och vi ser gärna att du väljer oss.

Utöver att anlita oss som en byggfirma - för att renovera, bygga nytt, utföra en tillbyggnad eller exempelvis bygga ett Attefallshus - så kan vi även erbjuda dig följande tjänster:

  • Fastighetsservice. Vi kan sköta om din fastighet både invändig - måla, snickra, byta lampor och sköta enklare vvs samt styra den dagliga driften - och utvändigt där vi skottar, håller efter gräsmattor samt sköter rabatter. Genom rätt fastighetsservice så sparar man både tid och pengar.

    Vi fungerar som en förlängd arm som tack vare vår kunskap och kompetens kan göra riskbedömningar som förhindrar akuta problem från att uppenbara sig. Vi ser gärna att vårt framtida samarbete sträcker sig över en längre tid och där vi allt eftersom utvecklar ett partnerskap som bär frukt. Kontakta oss gärna om du har några frågor om fastighetsservice i Umeå.

  • Takläggning: Vi har vana av att lägga alla typer av tak - betongplattor, tegel, shingel, papptak och tak av plåt - och vi arbetar alltid fokuserat och noggrant. Taket är husets femte fasad och det har en stor betydelse för hur man upplever en villa. Genom att byta tak så får man många fördelar - såväl estetiska som rent funktionella.

    Ett tätt tak är en garant mot att slippa vatten- och fuktskador och det är även något som ger dig en lägre energikostnad. Visste du att taket är det område på huset som släpper ut mest energi och varmluft? Vi hjälper dig gärna att undersöka skicket på ditt tak och utföra de åtgärder som krävs för att ge dig en sundare inomhusmiljö där du dessutom får lägre uppvärmningskostnader. Oavsett om du är privatperson, företagare eller fastighetsägare så står vi redo att hugga in med vår expertis inom takläggning.

Det var några av de tjänster som vi kan erbjuda dig som kund. Rådet är att du kontaktar oss oavsett vad du behöver hjälp med. Det finns en väldigt stor chans att vi kan hjälpa dig med ditt planerade projekt. Vi är en byggfirma i Umeå med flera strängar på vår lyra. Kontakta oss idag så bestämmer vi tid för ett möte!

Det mesta inom bygg till ett bra pris