Badrumsrenovering Umeå

Badrumsrenovering i Umeå som förverkligar din dröm

Drömmer du om ett nytt och fräscht badrum i ditt hus eller din lägenhet i Umeå? Då kan du sluta leta! Våra erfarna hantverkare erbjuder tjänster av högsta kvalitet och kan förvandla ditt badrum till något personligt och speciellt.

Ta kontakt med oss idag för en exceptionell badrumsrenovering i Umeå! Du kommer inte att bli besviken.


Lång erfarenhet av badrum

Med många års erfarenhet kan våra medarbetare garanterat hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum! Från grundarbete, fuktspärr, kakel och klinkers och VVS- och elarbeten ser vi till att ditt badrum ser bra ut och är fullt funktionellt i alla avseenden. Vi förstår hur viktig en bra badrumsrenovering kan vara - låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta utrymmet för dig och din familj.

byggföretag umeå badrumsrenovering

Vi använder de bästa materialen

Vi ser till att endast använda förstklassiga material för att garantera hållbara resultat som du kommer att älska i många år framöver. Våra erfarna hantverkare guidar dig genom varje steg i processen med omsorg och precision, från rivningsarbete hela vägen till slutbehandlingar som färg eller tapeter.

Fem starka skäl vill att anlita oss för en badrumsrenovering

  • Vi har de rätta redskapen och materialen för att fräscha upp eller bygga om ett badrum.
  • Alla våra anställda är certifierade och erfarna hantverkare.
  • Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.
  • Trygga garantier.
  • Snabb och tillmötesgående support om du får problem.

En pålitlig renoveringsfirma

Inför en badrumsrenovering är det viktigt att du vet att ni kan lita på era hantverkare till hundra procent samt att ni känner att ni får det stöd och den information som ni behöver under arbetets gång.

Våra kunder är därför alltid välkomna att kontakta oss med frågor eller funderingar och vi kommer att göra vårt yttersta för att se till att era behov uppfylls. Hör av er till oss – kundnöjdhet är vårt mål. Om du är intresserad av referenser så är det bara att kontakta oss – nöjda kunder är alltid den bästa reklamen.

Personlig service alltid i fokus

Alla olika kunder har specifika krav, önskemål och drömmar därför är vi alltid lyhörda. Vi sätter oss gärna ned tillsammans och arbetar fram en plan som båda parter är nöjda med - det kan röra allt från val av material, design, färg till tidsplanering och ett önskat färdigdatum. Inga krav eller önskemål är för stora och endast er budget och fantasi kan sätta gränsen för vad vi kan göra med ert badrum.

Välkommen att kontakta oss för en badrumsrenovering i Umeå!

badrumskakel byggföretag umeå

Vi förverkligar dina badrumsdrömmar