Takläggare Umeå

Din professionella takläggare i Umeå

Hos oss får du professionalism utöver det vanliga. Vi lägger nya tak och reparerar befintliga tak med kvalitet och hållbarhet i fokus. Väljer du att lägga ett nytt tak på ditt hus i Umeå är det viktigt att det läggs på rätt sätt så att taket kommer att hålla länge. Ett tak ska vara starkt och tåligt och det är väl investerade kronor att anlita en professionell takläggare som oss. Det betalar sig alltid i längden.


Vi arbetar med alla typer av tak

Oavsett vilken takmodell du har eller vilket material du väljer kan du lita på att vi som takläggare kan hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet och en gedigen utbildning. Den kombinationen gör att vi alltid kan erbjuda våra kunder ett tak som håller i längden.

Välkommen att kontakta oss – din takläggare i Umeå. Vi återkommer snarast med ett offertförslag eller mer information om vad vi kan göra.

Kvalitativa tak från erfarna takläggare

Oavsett vilken typ av tak du önskar till ditt hus så kan du lita på att du får hjälp av erfarna och välutbildade takläggare. Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade och leder dig igenom hela takrenoveringen. Tegel, betongtegel, plåt eller papp – vi lägger och renoverar tak av alla sorter.

byggföretag umeå

Effektivitet och yrkeskunskap

  • Effektivitet. Vi planerar alla våra uppdrag med kunden i fokus – varje hus och varje tak är unikt vi kommer väl förberedda med material och verktyg från första början. Du kommer inte att behöva se en container stående på din tomt under en längre tid, vi tar med oss allt spill, bråte och skräp. Vår goda planering gör arbetet kostnadseffektivt där du betalar för utfört arbete – ingen tid ska gå till spillo.
  • Yrkeskunskap. Våra uppdrag leds alltid av en seriös arbetsledare vars fokus ligger på ett riktigt bra resultat. Vårt team är samspelt och erfaret, något som det borgar för kvalitet och att allt utförs i tid och i enlighet.

Vi arbetar enbart med de bästa materialen

Vi är det perfekta valet för alla dina takbehov. Som en pålitlig och erfaren takläggare i Umeå erbjuder vi våra kunder tjänster inom installation, reparation och byte av tak. Vi har många års erfarenhet av att arbeta med olika typer av tak, oavsett vilken taktjänst du behöver så har vi expertisen för att göra det rätt.

Vårt engagemang för kvalitet börjar redan när du kontaktar oss. Vår vänliga och kunniga kundtjänst svarar på alla frågor eller funderingar du kan ha om processen eller tidslinjen för ditt projekt. Vi använder också endast högkvalitativa material för alla våra projekt, vilket garanterar att ditt nya tak eller reparationsjobb kommer att hålla i många år framöver.

Låt oss bli din takläggare i Umeå – välkommen att kontakta oss!

Ett bra lagt tak skyddar huset och förlänger livslängden

Vi har vana av att lägga alla typer av tak - betongplattor, tegel, shingel, papptak och tak av plåt - och vi arbetar alltid fokuserat och noggrant. Taket är husets femte fasad och det har en stor betydelse för hur man upplever en villa. Genom att byta tak så får man många fördelar - såväl estetiska som rent funktionella.

Ett tätt tak är en garant mot att slippa vatten- och fuktskador och det är även något som ger dig en lägre energikostnad. Visste du att taket är det område på huset som släpper ut mest energi och varmluft? Vi hjälper dig gärna att undersöka skicket på ditt tak och utföra de åtgärder som krävs för att ge dig en sundare inomhusmiljö där du dessutom får lägre uppvärmningskostnader. Oavsett om du är privatperson, företagare eller fastighetsägare så står vi redo att hugga in med vår expertis inom takläggning.

Takläggare med många års erfarenhet av branschen