Om oss

Vi började på ett lite annorlunda sätt. Tillsammans så köpte vi nämligen en gammal butikslokal och renoverade om denna till ett vandrarhem. Då detta projekt visade sig vara både roligt, spännande och intressant för våra gäster så såg vi att vi alla fungerade tillsammans. Istället för att fortsätta arbeta på våra respektive jobb inom byggbranschen så slog vi oss samman och bildade - ett byggföretag som hela tiden tagit nya steg och nått nya nivåer.

Vi trivs tillsammans och har roligt. Det leder till mer glädje på jobbet och trivseln syns i våra högkvalitativa jobb. Vi sätter alltid kunden i första rummet och vi arbetar alltid för att skapa trygghet för våra kunder.

Vi gillar att arbeta tillsammans och vi har glädjen och sammanhållningen som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Det syns också då vi arbetar. Tack vare trivseln så blir arbetsdagarna både spännande och utmanande. Vi hjälper varandra och vi ställer upp då det behövs.

Kunden i fokus

Som företag så ser vi hela tiden till våra kunder. Du är i centrum och det är ditt projekt det handlar om - du äger drömmarna, men vi har verktygen och kunskapen för att förverkliga dessa. Vårt samarbete och kommunikation är därför viktig. Vi vill att du ska känna delaktighet och känna att du är med på tåget. Inga frågor är för stora, för små eller för dumma och du kan när som helst kontakta oss för information och uppdateringar.

Ett byggföretag med många års erfarenhet av branschen