Om oss

Din byggpartner i Umeå

Vi är en seriös och erfaren byggfirma med ett stort antal lyckade bygg - och renoveringsprojekt på meritlistan. Vi håller till i Umeå och åtar oss bygguppdrag åt såväl privatkunder, bostadsrättsföreningar som företag i Umeå med omnejd,. Vårt mål är att kunden ska vara nöjd och är därför alltid mycket flexibla och lyhörda i varje arbetsmoment. För oss är det bästa betyget att våra kunder kommer tillbaka eller rekommenderar oss till vänner och bekamta. För privatpersoner som har rätt till ROT-avdrag för hushållsnära tjänster så hjälper vi självklart till med det. Du kommer inte att behöva göra något extra betungande pappersarbete. 

Vårt sammansvetsade team gillar att arbeta tillsammans och vi har glädjen och sammanhållningen som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Det syns också då vi arbetar. Tack vare trivseln så blir arbetsdagarna både spännande och utmanande. Vi hjälper varandra och vi ställer upp då det behövs.

Kunden i fokus

Som företag så ser vi hela tiden till våra kunder. Du är i centrum och det är ditt projekt det handlar om - du äger drömmarna, men vi har verktygen och kunskapen för att förverkliga dessa. Vårt samarbete och kommunikation är därför viktig. Vi vill att du ska känna delaktighet och känna att du är med på tåget. Inga frågor är för stora, för små eller för dumma och du kan när som helst kontakta oss för information och uppdateringar.

Välkommen till oss när du behöver ett nytt badrum eller någon annan bygg- eller renoveringstjänst. 

byggföretag umeå

Ett byggföretag med många års erfarenhet av branschen